Hälsning till Bella

Älskar dig och din bror över allt annat. Tar hand om din älskling till dig, så du behöver inte vara orolig. Han är för alltid en del av vår familj .

Många kvällar som jag gråter mig till sömns. Kramar Bellas bruna nallebjörn och önskar att det var hon jag hade i min famn. Humörsvängningarna är jobbiga och jag kan inte själv styra dom. Kan ha  en hyfsat bra dag och rätt som det är kraaschar jag och det rejält. Dagen efter är jag oftast helt slut och vill helst bara dra täcket över huvudet och slippa denna mardröm. Hatar, hatar, hatar och hatar mitt ofrivilliga liv. Jag vet att hon aldrig mer kommer hem men jag kan inte riktigt acceptera det ändå. Dessa aldrig, gör så ont. Aldrig mer pussa och krama Bella. Aldrig mer få höra henne säga att hon älskar mig. Aldrig mer få höra henne skratta eller skälla på mig när jag äter upp hennes choklad. Listan kan göras hur lång som helst och jag önskar att jag aldrig hade behövt gå igenom denna fruktansvärda sorg, att mitt liv skulle varit som vanligt.

Änglar – visst finns dom. Bella är en av alla fina änglabarn.

1522 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Änglar, Kärlek, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.