Tårar, packning och en jävla midsommarafton

Vilken dag det blev idag, jag har packat i slowmotion. Känns som jag har hållt på hela dagen, jag till och med glömde att äta. Men det är fixat nu, både maten och packningen. Ett tag såg det hopplöst ut. Har jag glömt något finns det säkert att köpa.

image

Kläder har jag nog för mycket av som vanligt, suck. Men men…… Jag är van vid att komma hem med en halv resväska med rena kläder. Suck igen. Nytt för mig är att gympaskorna hänger med, Annika vill promenera mycket 🙂 Jag hänger på, för all motion är bra motion. Där ska vara mycket och se, fast vi vet ju inte riktigt vad vi ska se än, för vi vet ju inte var vi ska bo 🙂 Jag vet ej heller om jag har tillgång till internet eller ej.

Midsommarafton och Bella får inte vara med och ha kul. Det gör väldigt ont att hon är berövad sitt liv. Själv har jag hållt mig hemma hela dagen helt frivilligt, jag har varit bjuden på tillställningar men tackat nej. Nog klokast så för jag har varit på ett uruselt humör hela dagen. Jag har suckat och pustat och svurit och gråtit allt medan jag har packat och fixat middag. Jag ska lägga mig så tidigt det bara går men måste hoppa in i duschen först. Njuta av en Chai Latte ska jag också göra. Mums!!

Vissa dagar kan jag inte fatta att Bella verkligen aldrig mer kommer hem. Idag är en sån dag. Så älskad och så saknad.

1873 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Okategoriserade, Resor, Sorg, Traditioner. Bokmärk permalänken.

6 svar på Tårar, packning och en jävla midsommarafton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.