Kroatien

Så då är vi i Kroatien och shoppingen började redan på Kastrup 🙂 Väl framme insåg vi att det var inte till Hvar det tänkte skicka oss utan till Makaraska. Vi protesterade ihop med fler som även de köpt biljett till Hvar. Så imorgon återstår det att se vad det blir av det. Vi är inte strandsatta men vill ju så klart ha det vi har betalt för. Resan kostade ju faktiskt 2000 kronor 🙂

image image image image
Det går inte att undvika att tänka på Bella. Victoria Secret på Kastrup, en liten tös med namn Isabell i sättet bakom mig på bussen, och en svart/grå golf som vi passerade en bit från där vi bor. Väskor och plånböcker som hon hade älskat.

Nu ska vi sova, slitna som vi är efter resan och all god mat vi har stoppat i oss nu i kväll.

Kram till er alla som läser min blogg.

1816 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Okategoriserade, Resor, Sorg. Bokmärk permalänken.

6 svar på Kroatien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.