Lång promenad och ett fint mobilskal

Hej igen mina vänner!
Vad jag än gör så tänker jag på Bella, snackar om olika resor vi har varit på med mera. Men Annika vet tyvärr av egen erfarenhet vad jag går igenom och hon har en ängels tålamod.

Idag somnade jag en stund i den väldigt hårda solstolen som jag hyrt för 52 kronor, mjuk madrass ingår ej. Här finns bara sten överallt,så det blir ändå bekvämast att ligga i en stol.

Vattnet är väldigt salt här så kläderna blir vita efter ett dopp i havet eller två. Men vattnet är kallt så jag är mest uppe på land.

Vi tog en härlig lång promenad nu ikväll.
image

image

image

Vi åt gott och på hemvägen köpte jag ett mobilskal med min älskade tös på ???
image

1578 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Änglar, Bella, Okategoriserade, Resor. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lång promenad och ett fint mobilskal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.