Apollo kompenserar, healing och mirakel

Apollo har nu erbjudit oss en heldags utflykt till ön Hvar till ett värde av 600 kronor eftersom att vi inte fått vad vi bokat. De säljer aldrig ospecificerade resor dit så det har blivit fel mellan dom och Ticket. Vi är nöjda med det då vi är nöjda med resa ändå. Så imorgon blir det utflykt med guidad tur. Spännande…..

På stranden idag somnade jag som vanligt en stund, när jag vaknar är Annika mitt inne i en diskussion med kvinnan från familjen framför oss nere vid havet. Hon var 38 år och har inte cancer i hjärnan men någon förändring som hon ska opereras för. Hon vet inte vad resultatet av operationen blir så hon har nu lite av en checklista vad hon vill ha gjort innan om hon skulle dö. Hon har man och en dotter på 3 år. Lång historia kort: de ska imorgon åka till ett speciellt ställe här i Kroatien där folk kan bli healade och friska. De ska vara där en vecka och be om ett mirakel/healing till henne. De är båda Katoliker. När hon fick höra våra historier sa hon att våra barn har det bra hos Gud och att vi en dag ska träffas igen. Hon ville ha namnen på alla våra barn så skulle hon be för oss också. Även om jag inte tror på Gud så tar jag tacksamt emot gåvan att människor vill be för mig och mina barn.  ???

Vi blev lite nyfikna på denna båten och försäljaren snackade om den fantastiska turen. Ville ju gärna se hur det ser ut under vattnet. Jag kan väl lugnt säga att den bild jag visualiserat under det samtalet föga stämde överens med verkligheten.

image
image
image
Inte ens fiskarna ville fastna på bild.

Jag försöker njuta av min resa och jag somnar gott om natten. Dock sover jag oroligt och drömmer väldigt konstigt. Jag saknar min Bella och här är så mycket jag skulle vilja köpa till henne. Jag tänker mycket på henne, pågarna och det efterliv vi har fått efter den tragedi vi varit med om.
Livet förre tragedin var det liv jag ville ha, det liv jag själv skapat. Detta efterliv är påtvingat och jag kämpar fortfarande varje dag. Kvinnan vi mötte idag gav också mig något att tänka på. Hon kämpar för att överleva och jag ville frivilligt dö. Man känner sig fruktansvärt ensam med en sån här stor sorg men så påminns man om att även andra kan ha sina tragedier. Det syns inte på folket vem som är drabbade. Det syns heller inte på mig att jag inte längre är lycklig och mår bra. Man ser heller inte alla tårar jag fäller eller den ångest som river och sliter i min kropp. Mitt liv kommer aldrig mer vara helt, Bella kommer alltid saknas. Hatar mitt ofrivilliga liv.

1536 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Healing, ofrivilligt liv, Okategoriserade, Resor. Bokmärk permalänken.

2 svar på Apollo kompenserar, healing och mirakel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.