Internet försvann, besöket på Hvar

Hej mina vänner!
Igår när jag kom tillbaka till vårt rum hade vi inget internet. Så då blev det en trevlig pratstund med grannarna istället och vi utbytte lite tips om sevärdheter. Så idag ska jag och Annika ta oss till en grotta för att fika. Men vi avvaktar för just nu regnar och åskar det här.

Igår fick vi en heldag på ön Hvar. Där var väldigt fint. En timmes guidad tur och sen fritt resten av timmarna. På ön finns även kändisar men vi såg inga så klart.
image
image
image
image
Dessa dukar virkas av trådar från Aloverabuskar. Det är Nunnorna som gör dom och dom är så dyra att köpa att om någon gör det så är det för att förvara dom skyddade under glasruta. Fotografering var förbjudet men innan svenska gruppen fick veta det var en del foto redan tagna ? Vi gick runt i grupp med en ledare som bar på svenska flaggan.
Båttur hem och en god pizza på det.
image

1087 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.