Bodyscrub och mys i grottan samt onödigt vetande

Hej mina vänner idag har jag Internet igen på rummet. Dock sitter jag just nu i en bar som är som en grotta och dricker massor av vatten och lite cola.
Dagen började med regn men vände snabbt till en varm dag. Vi hann dock med lite skönhetsvård innan regn och gråa moln försvunnit helt och jag valde fotmassage och bodyscrub.
Därav allt vatten.
image

image
image
Njuter av utsikten, håller mig i skuggan med min nyskrubbade kropp.

Kroatien är fint och tillräckligt varmt och skönt just nu. Fick veta att här är fint väder och härligt att bada fram till oktober/november. Högsäsongen börjar cirka 10 juli enligt de som arbetar inom turismen. Men enligt staten den 15 juni. Därför har staten infört förbud mot husrenoveringen efter 15 juni och ca 2 månader framåt. Turisterna får inte bli störda ? och det är dyra böter om man inte följer lagen. Mannen bor kvar hemma hos sina föräldrar även som gift. Skulle han mot förmodan flytta hem till frun och hennes familj döms han ut som en ”toffel”. Lite onyttigt vetande kanske ?

Livet som var och livet som blev är två olika liv och inget jag själv valt. Det är mycket som är tungt och jobbigt. Jag tänker på oss alla varje dag. Allt vi missar och inte får uppleva, allt vi ska gå igenom utan Bella vid vår sida. Naturligtvis ingår Bella i alla de tankarna. Hon är den största förloraren i denna tragedi.

Fuck trafikolyckor!!!

Hatar mitt ofrivilliga liv, att vara påtvingad ett liv jag själv inte har valt.

Och nä, jag har inte glömt att jag har Samir. Han överöses med kärlek varje dag från mig. Han är mitt allt. Jag är så tacksam för honom och nu även för Zimon. Han har stannat i familjen som den familjemedlem han är. Han är idag min bonusson och jag ser framemot att få följa även hans resa in i framtiden.

1260 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, ofrivilligt liv, Okategoriserade, Resor, Samir, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.