Bella är med mig ?

Precis hemkommen till rummet och har slängt mig i sängen. Eftermiddagen blev varm och skön och vi skulle bara….. Sen bara….. Och så bara….. Så nu är vi trötta o ch har väldans ont i benen. Som tur är har vi gympaskor med oss för vi går mycket och vi bor på kanten till ett berg. Så det är mycket uppförs backar.

imageBella är med mig ? En affär hade ett väldigt fint namn.
"image</p
Av alla stenar som finns på Kroatiens stränder så fann jag denna fina hjärtformade sten. Såklart ska den med hem till Sverige.

image
Även nunnor behöver glasögon, som den turist jag är förevigade jag henne på foto på väg från sitt besök inne hos optikern. Dock bakifrån eftersom att jag inte vågade ta det så att hon såg det ?
image
Gillar solnedgången här, lika vacker var kväll.
image
Sonen skrev en kommentar på Facebook om att jag borde testa och le på mina foto. Så därav ett foto på en leende Jenny som tar selfies på ”damernas” i den fina baren som är inne i en grotta ??

2421 visningar totalt 8 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Resor, Samir. Bokmärk permalänken.

6 svar på Bella är med mig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.