Sista kvällen sen tillbaka till verkligheten

Sista kvällen här i Kroatien, vill hem men ändå inte. Skönt att komma hem till sin egna säng men desto jobbigare att veta att jag ska hem till min verklighet. En verklighet jag hatar och inte vill ha. En verklighet som jag kämpar hårt med att lära mig hantera och acceptera.

hIdag kom vi i väg på en båtutflykt igen, denna gång med en lokal arrangör. Väldigt prisvärt, för 260 kronor fick vi mat, vatten, vin och kaffe. Samt en båttur såklart som tog 2 timmar ut till en fin ö. Där hade vi 4 timmar till att göra precis vad vi ville. Så vi tog en båttaxi till stranden och sen tillbaka. Därefter en liten runda i området innan båten skulle gå hem igen.

image
Fokus låg på mig och inte båten men man ser att jag sitter på en båt 🙂

image

image
Vattnet här är så fint, man ser botten hela tiden. Alldeles klart vatten.

Mina fötter strular än så jag har gått i mina gymnastikskor hela dagen. Bästa alternativet faktiskt. Men snyggt var det inte och varmt blev det. Får ringa läkaren på måndag, så här kan jag ju inte ha det.

Väskan är packad inför morgondagens hemfärd. Men för att maxa timmarna ska vi stiga upp kl 7.15 för att äta frukostbuffé nere vid havet och sen sola och bada lite till. 13.30 hämtas vi av taxi som kör oss ner till bussen.

Passade på och framkalla två fina foto på mina älskade barn som jag ska sätta i ramar när jag kommer hem. Det är dags nu att sätta fram foto på Bella, nu är jag redo för det <3
image

2102 visningar totalt 7 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hälsa, Okategoriserade, Resor, Samir. Bokmärk permalänken.

5 svar på Sista kvällen sen tillbaka till verkligheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.