Svullna ben och goa parfymer

Idag var det väldigt skönt att få vakna i sin egen säng igen. Har nu ett kedjetäcke som verkar passa mig bra. Bollvästen känns överflödig så den ska jag lämna tillbaka. Den skulle absolut ha behövts i början av tragedien då ångesten var som starkast.

Fick besök av min vän Marie som såg mina fötter, så jag bestämde mig för att ringa in till den helgöppna vårdcentralen. De ville naturligtvis inte ta emot men anser att jag ska försöka få läktartid på min egna vårdcentral imorgon. Kan vara en biverkning från nån av  de mediciner jag äter. Så nu går jag runt med mina stödstrumpor 🙂 Känner mig som en gammal lady 🙂

Pågarna blev glada för sina presenter som jag hade med mig hem. Till mig själv köpte jag mascara, dag- och nattkräm samt något serum för ansiktet från Lumene. Väl hemkommen såg jag att dag-och natt krämen och mascaran från Oriflame hade kommit. Gåvan för att jag prenemurerar på en tidning. Så nu har jag så att jag klarar mig väldigt länge 🙂 Änglarna är till Bella och Hello Kitty lampan till lilla Tilda. Lavendel luktar väldigt gott och är avslappnande så det köpte jag en liten påse av till mig själv. Tog små stenar från stranden och ska på något sätt få ihop det till en fina inredningsdetalj i sovrummet som luktar gott.

image

Pågarna blev glada för sina tändare, det finns nog små gangstrar i dom 🙂 De tändarna som ser ut som pistoler samt lampan köpte jag av en döv person som sålde via en organisation. I mitten av bilden står en liten burk honung som jag köpte ute på ön Hvar.

Så här dagen efter en krasch är jag lite seg av mig och har huvudvärk. Vill till Bellas platser och se till dom lite. Får bli i kväll eller i imorgon. Hämtade ut mitt paket från Tassimo idag så nu har vi te och kaffe till förbannelse. Har redan druckit två idag, har ju inte fått något gott te på en hel vecka.

1705 visningar totalt 5 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Änglar, Bella, Hälsa, Resor, Samir. Bokmärk permalänken.

2 svar på Svullna ben och goa parfymer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.