Gamla ladyn och mardröms brevlådan

Go kväll mina vänner.

Mina stödstrumpor har gjort underverk idag och benen har inte varit så svullna. Ja om ni nu är intresserade av information om mina ben 🙂 Tvättade en maskin med kläder men sen var tvättmedlet slut så jag slapp köra fler maskiner fastän att jag skulle ha behövt det. Vilken tur jag har. Får lösa det imorgon.

På köksbordet ligger posten, ett av dom är ett sånt där jobbigt brev som jag inte vill öppna. Så jag väntar tills imorgon så förstör jag inte min söndag mer än jag redan har gjort. Snart dags att ta ner brevlådan och slänga den, vill aldrig mer öppna den. Den påminner så mycket om sånt som gör ont. Jag ska köpa mig en ny och den ska vara svart och vara låsbar. Känner en som fick sin identitet stulen, troligtvis genom information via post i brevlådan. Så jag tänker gardera mig mot det nu när jag ändå ska köpa en ny.

Köpte för första gången en Yoga tidning idag. En av mina nya hobbys är just yoga och meditation. Fast jag är lite trögstartad, tänkte att tidningen skulle inspirera mig. Om inte annat så kan jag ju ligga i soffan och läsa den medan jag njuter av ännu en Chai Latte.

image

Imorgon är det omstart på Viktväktarna. Återstår att se vad vågen säger på torsdag. Mitt tips: åk inte till Kroatien om ni vill hålla vikten, ALLT är gott där. Bättre att åka till Bulgarien då för där smakar glassen vatten och kakorna är så söta att man inte vill äta dom.

image

Väl i Kroatien ångrade jag mig att jag inte tog med mig min systemkamera. Iphone 5 tar inga bra bilder. Samsung tog överlägset bäst bilder så Annika ska vara snäll och se till så att jag får lite bilder från henne. Så mysigt att varje kväll få se solnedgången nere vid havet.

1261 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Hälsa, Hobby, Vikt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.