Jag har legat mig till ännu en symptom

Jag säger då det, jag mötte en läkare som inte var snabb med att skriva ut mediciner men väldigt drivande på alternativa lösningar. Ja där fick jag för att jag klagat på att läkare är så snabba på att skriva ut mediciner istället för att tipsa om alternativa lösningar 🙂

Jag fick inte mycket sagt så det blir en kort sammanfattning här av de tips jag fick: Ut och cykla, eller köp träningscykel och cykla framför tv (finns billiga på blocket), square dance, lägg upp benen högt när chans finnes, stödstrumpor, röra sig mer. Så där kom den där jävla hobbyn igen, gör något du tycker är kul.  Man ska ha hobby…..tralalalalaaa…

Facit: Japp jag har legat mig till även denna symptom. Bidragande orsak är att jag inte rört mig så mycket de senaste 11 månaderna.  Låg mig till mina besvär med axlarna också 🙂

Gjorde lite ont när läkaren sa att jag kunde ju cykla framför teven när resten av familjen sitter i soffan. Ja min familj är ju inte hel längre och att sitta i soffan gör jag för det mesta ensam. Försökte förklara att det här med ork och energi kanske inte är min starka sida just nu. Medicinering blev det inte då jag är så ung och jag köpte läkarens resonemang som beskrevs lite mer ingående om varför. Mycket möjligt att jag ser ung ut men jag känner mig väldigt gammal och sliten.

Jag vill bara säga att jag är inte missnöjd med den vård jag fick eftersom att jag har Veberödsläsare här på bloggen. Så ingen går i gång och tror att detta är skrivet som ett klagomål.

Så mina vänner, om vågen inte pekar neråt på torsdag så är det på grund av vätskan i mina ben, inte glassen och allt annat gott jag stoppade i mig i Kroatien.

Funderar skarp på att ringa min bror och beklaga mig lite så att han tycker synd om mig och kommer hit och klipper gräsmattan. Så motionerar jag benen genom att gå in och ut och fylla på tekoppen , lägger benen högt och tittar till honom så att han klipper där jag vill ha det klipp. Förra gången åkte nämligen mina två fina lavendelbuskar, hur han nu kunde missa att dom stod där.

image

image

Lite deppig idag så det blir soffan och högläge med benen resten av kvällen.

1460 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Hälsa, Hobby, Sorg, Vikt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.