Ljuga sig blå och rekonstruktion, nya skor och hat som består

Kan bara konstatera att de bästa blogginläggen skriver jag i mitt huvud när jag inte har möjlighet att blogga. Sen när jag ska blogga har jag glömt hälften och raderat den andra halvan. Viss censur måste finnas annars hade jag åkt fast för förtal och hatbrott. Bäst att vissa tankar bara stannar vid just tankar.

Nu har jag rotat runt lite mer i vårt underbara svenska rättssystem. Vet ni om att det är okej att ljuga i rätten?? (Har jag säkert berättat tidigare också) Om man inte är vittne förstås för då avlägger man en ed att tala sanning och enbart sanning. MEN, nu är det så här att det är okej för ”andra sidan” att ljuga hur mycket dom vill. Det är ”vår” sida som ska bevisa att de ljuger. Jamen va fan, räcker det inte att vårt liv är förstört? Vi ska även bevisa Bellas oskuld i denna jävla trafikolycka? JA ni kan ge er fan på att det ska jag bevisa, så vi ska ut och fotografera inom några dagar och bevisa att det finns ingen jävla kulle. Då ”min sida” varit där ute så tror jag att de också håller med mig. Men jag tänker vara ÖVERTYDLIG!!!!!!! Jag ska sätta dit bilar, jag ska fan i mig fotografer varje 100 meter mellan utfarten från Veberöd mot olycksplatsen. Jag ska fotografera så att det tydligt syns exakt hur långt avståndet är på fotografiet. Jag ska alltså göra en rekonstruktion så gott det går från den dagen som olyckan hände. Polisrapporten följer med ut så att jag har koll på exakt avstånd och hur bilarna stod vid smällen.

Jag tänker som så, hade aset haft rent mjöl i påsen hade aset skickat ett kort, beklagat sorgen, skrivit förlåt eller va fan som helst. Det hade visat på lite empati. Alla mina uppgifter finns på polisrapporten. Det hade gett mig tillfredställelsen att få spotta på det, riva det i småbitar, stampa på det och sen slänga det i soporna. För nej, jag kan inte förlåta. Men nä, aset sitter och ljuger sig blå i stället, alltså inget rent mjöl i påsen. Mina ord, mina åsikter, mina tankar……… Och jag kämpar för att bevisa just detta. Sen är det Hovrätten som avgör som det ser ut nu. Tingsrätten har redan gett aset villkorlig dom och dagsböter. SÅ det är ingen hemlighet, alltså är det inte förtal från min sida att upplysa er alla om det. Det finns nämligen en dom än så länge som jag hoppas kommer bestå. Den är mild nog så att det räcker. Min dom är livstid av sorg och saknad. Det är fan i mig ingen mild dom………..

Nu när jag spytt galla över det så ska jag berätta lite annat om min dag. Jag har bestämt mig för att köpa en Michael Kors väska då det var det sista Bella önskade sig här i livet. Jag skulle ha köpt en i Thailand till henne då hon inte tyckte att den var värd priset i orginal på Victoria Secret. Min fina tös, du visste vad som var viktigt här i livet och det var inte märkessaker utan KÄRLEK.
Jag fick aldrig köpt den till henne så nu tänker jag köpa den till mig och bära den för henne. Så idag åkte jag in till Malmö på en marknad som heter Shopping där jag vet att de säljer kopior för 400 kronor. Hujeda mig, så dyr väska har jag aldrig köpt tidigare för jag tycker Ullareds och loppisväskor går lika bra. Men tyvärr var den slut i svart. Bella ville ha en brun men jag har förhandlat med henne så det får bli en svart så att jag använder den. Japp jag snackar med Bella varje dag, inget konstigt med det. Men nya svarta väskor inkommer i augusti så jag handlade lite annat smått och gott där i stället. Suveränt bra ställe, de både uppger priset och prutar till dig i samma andetag 🙂 Dagens inköp (hoppar över att prisge alla sakerna så som många bloggare gör, summan blev låg och jag blev nöjd):

image

Inom Ikea för en tavellist och två tavelramar innan jag fortsatte vidare till moster där det bjöds på god mat.

image

Sen på hemvägen var det inom en glasögonaffär. Insett att jag måste ha nya glasögon, ser inte så bra på långt håll. Läser texten på teven bättre utan glasögonen än med och då är det en 60 tums teve som jag sitter väldigt nära. Skulle bara kolla priset och jämföra med min optiker i Sjöbo. Men för 1000 kronor mer fick jag två par glasögon så jag bokade in en synundersökning och valde ut glasögon.

image
Inte den bästa bilden precis men den togs egentligen bara för att skickas som sms till en kompis, men jag bjuder på den även till er. Två par likadana men ena paret lite lila bågar och det andra paret mer brun/koppar färgad. Antagligen progressiva, därför jag har dragit på det så länge 🙂

Råkade titta inom Din sko också innan jag avslutade med en Chai Latte på Expresso house.
image
Här uppger jag priset så som många bloggare gör (ironi):
Skor med hög klack 399 kronor
Skor med låg klack 349 kronor

Vilka dojjor, här ska övas på att gå med höga skor. Fast dom var faktiskt väldigt sköna att gå i. En väldigt viktig aspekt när jag köper skor, tantvarning eller?

Ha en fortsatt härlig kväll!

1327 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Eu-emigranter, Sorg, Trafikolycka, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.