Givmilda människor och smyckesdelar

Vilket väder, är en perfekt dag för inomhusröjning. Men energin har inte kommit än så jag väntar lite till och tar en kopp te och läser lite i en bok istället. Jag håller på med en bok som jag läser var kväll när jag lägger mig. Men inser att jag aldrig kommer bli klar med den, för efter två-tre sidor är jag så trött att jag bara vill sova. Vilket är fruktansvärt positivt så boken får helt enkelt läsas på dag tid.

Vill bara tydliggöra att det är inte på grund av mig som jag just nu kan hjälpa bättre behövande utan för att andra givmilda människor har lämnat saker till mig. Mina egna saker ska nu rensas ut för att vandra samma väg. Jag tar alltid emot barnkläder och ”allt” som man som vuxen kan behöva för att inte frysa om man inte har något hem. Samt hygienprodukter. Allt däremellan hänvisar jag först och främst till Stads missionen i er kommun, för de lämnar till behövande och säljer i butik finkläder och märkeskläder. Andra insamlingar säljer allt i butik vad jag känner till. Men jag vet så klart inte allt.

Köpt på mig ännu mer smyckesdelar så nu måste jag fixa fram mitt bord så att jag kan börja skapa smyckena jag vill ha. Ska börja med att sätta ihop min fina ängel som jag plockade i sär för att se vad den var gjord av för delar så att jag kunde köpa på mig såna. Dock inte hittat alla delar än men det löser sig nog så småningom.

image

Ha en fortsatt bra lördag och var rädda om varandra.

1601 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Hemlösa. Bokmärk permalänken.

4 svar på Givmilda människor och smyckesdelar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.