Åska, värdefulla saker och tårar

Idag har jag varit flitig, jag har röjt rejält här hemma och snart är uterummet klart för att användas och stökas ner med mina smyckesdelar och mitt puzzel. Jag har organiserat och rensat ut. Vad ska man med en massa saker till? Nä ut, ut, ut med allt som man inte behöver. Tyckte jag var bra på det och hade gott humör, bestämde mig för att ordna i byrån där jag har sparat en del kläder som är Bellas. Allt för att hitta lite förvaringsmöjligheter. Hennes del av garderoben med privata saker är jag däremot inte redo för att ta itu med. Nu visade det sig inte vara en bra ide att öppna lådorna, jag brast i tårar och snusade på hennes kläder, speciellt kavajen som inte är tvättad. Sen hittade jag mitt kollegiebock och då brast det igen.

image

Så lite som betyder så mycket och som gör så satans ont. I uterummet har jag två tavlor som är skapta av Bella. Idag är de fruktansvärt värdefulla för mig. Har alltid tyckt om dom tavlorna men nu älskar jag dom. Går inte att ersätta……..

image

För att vara nyttig idag lagade jag Jennys special, latemansvarianten av viktväktarvänlig mat. Sen hade jag det till både lunch och middag.

image

Tacoskött, nudlar och grönsaker…….. mums!!

Ikväll blir det tv och sen imorgon fortsätter jag att röja här hemma. Nu har jag kommit igång så det är bara att fortsätta. Sen när jag är klar här hemma ringer jag det tunga atelleriet- min bror, och sätter igång med förrådet. Dock inte förrän jag är helt klar här inne. Tur jag har en bror som tycker om att vara sysselsatt och att hjälpa sin syster 🙂

1722 visningar totalt 7 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, Hobby. Bokmärk permalänken.

2 svar på Åska, värdefulla saker och tårar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.