Dåligt humör, sorg och fruktansvärda dagar framför oss

Vaknade på ett fruktansvärt uruselt humör när min bror ringde och väckte mig. Var mitt inne i fruktansvärd dröm där jag kämpade för att rädda mina barn plus 4 andra och Bella var hela tiden den som var mest utsatt. Hon var i tidiga tonåren och vi var hela tiden i riskzonen för att dö. Det var krig, farliga båtar, tåg vi åkte med som utsatte oss för fara med mera. Jag var helt enkelt heller inte utvilad när jag vaknade men glad för att jag hade blivit väckt så att jag fick ett slut på denna fruktansvärda mardröm. Jag var fruktansvät trött så när brorsan åkte hem gick jag och la mig óch sov tre timmar till. Jag lär inte somna så lätt i natt.

Jag anar varför jag har mina humörsvängningar och varför jag drömmer som jag gör. Jag kunde inte rädda Bella här i livet så jag bearbetar det i mina drömmar, inte första gången jag försöker rädda henne i mina drömmar. Sen närmar sig de tre värsta dagarna i mitt liv, 30/7, 31/7 och 1/8. Usch vad tungt det är. Nu är det snart årsdagen och jag saknar min tös så fruktansvärt varenda dag och har så gjort i snart ett helt år.

Idag har jag fått ut fotona i storarummet och mina barn är så fina där på väggen, är  dock inte klar med den hörnan än.

image

Sen satte jag (läs min bror) upp en tavla i hallen där jag ska sätta i ett foto på både Samir och Bella.

image

Så sant så, jag har alltid mina barn i mitt hjärta. Dom är det bästa som hänt mig i mitt liv, mina största kärlekar <3<3<3

Bella har fått en del änglar men innan de hamnar där de ska har jag lite att fixa och dona med dom. Under tiden står de nu på bordet i uterummet där jag äntligen har fått utrymme till att börja pyssla. Hoppas att smyckesdelen jag har beställt till henne kommer i tid så att jag kan göra det klart och hänga på hennes plats på 1-års dagen.

image

Störst av allt är kärleken. Älskar mina barn över allt annat och tycker det är fruktansvärt att Samir har behövt uppleva att hans syster lämnat oss alldeles för ung. Hon valde inte att lämna oss, vi blev berövade henne på grund av en trafikolycka.

FUCK TRAFIKOLYCKOR!!!!!

2139 visningar totalt 7 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Änglar, Bella, Sorg, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dåligt humör, sorg och fruktansvärda dagar framför oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.