Sista dagen i mitt frivilliga liv, imorgon är datumen då allt ändrades

Vaknade idag och visste inte riktigt hur jag skulle känna mig, låg kvar i sängen en bra stund. Idag är det sista dagen förra året som jag hade mitt normala eget valda liv. Imorgon är dagen då mitt liv rasade förra sommaren.

Får samtal från nya jobbet så det bestämdes att jag skulle komma dit. Av sängen  och gör mig iordning och kör. Ringer en i familjen och stortjuter, skäller och förbannar. Bör nog ringa tillbaka när jag är mer sansad. Torkar tårarna och möter chefen, skrattar och är glad. Lärarlegitimation och examensbevis skulle lämnas in, passade på och få med mig hem en fotokatalog och kalender. Hade lite frågor och fler lär dyka upp. Förvarnat om tjänstledighet 18 september (Bellas födelsedag) men nämnde inte varför. Ska lämna in ansökan i augusti och det ska inte vara några problem att få den beviljad. Jag ser fram emot att börja arbeta igen och tror att det är välbehövligt för själen att komma igång igen.

image

image

Nya fina arbetsskorna får ju också vara med på bild. Till det ska jag faktiskt ha  stödstrumpor när strumpsäsongen börjar igen. Färgglada fräcka får det nog bli. Inser att jag går och står mycket på jobbet och många inom vården har det. Så Jag tror att det är bra, speciellt som läkaren nämnde åderbråck på insidan av mina ben i samband med svullnaden jag drabbades av i början av sommaren. Bäst att förebygga innan de kommer på utsidan 🙂

Mitt humör är ambivalent men jag har förmågan att hålla masken på ute bland folk. En styrka? Det är inte så kul att ha sådana här humörsvängningar men jag har accepterat att det är så jag fungerar just nu i alla fall.

Bokat in tid för massage ikväll, välbehövligt! Sitter och kollar in Ystad Saltsjöbad och funderar på att göra någon bokning där. Vad och när är inte helt bestämt men det lockar, och man borde vara bättre på att unna sig något sådant. Minns i januari när jag var iväg på Hilton vid Kastrup och var en hel dag på deras spaanläggning. Snacka om att relaxa, det var helt underbart.

Idag kom de sista delarna till Bellas halsbandet så ikväll ska jag sätta ihop det.

Var rädda om varandra där ute!

1295 visningar totalt 6 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Glädje, Sorg, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.