Älskade Bella <3

Vår älskade Bella saknas oss alla och idag träffades vi för att tillsammans hedra henne då det idag är ett år sedan läkarna stängde av respiratorn. Ett år av sorg och saknad, ett år av massor med tårar. Värsta året i mitt liv men även för många andra. Livet är inte ett dugg rättvist.

IMG_0190

IMG_0193

IMG_0215

IMG_0195

IMG_0204

IMG_0231

IMG_0281

IMG_0289

Mamsen saknar dig och många är de tårar jag har fällt för att du togs ifrån oss. Älskade tös varför var livet så taskigt mot oss?

1848 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, Kyrkogården, Samir, Sorg, Vägplatsen, Youtube. Bokmärk permalänken.

3 svar på Älskade Bella <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.