Vaknar ”snett”, finbesök i trädgården och en busig Tilda

Igår blev det inte av att jag bloggade för er. Jag hade fullt upp med annat och sen var det helt plötsligt läggdags. Jag jobbade för första gången mitt fritidshemspass igår och det var hur roligt som helst. Har 4 fredagar denna termin, 1 avklarad och 3 kvar.

Sov gott och väckter av min bror som var lite sällskapssjuk idag. Vi åt frukost ihop och sedan la jag mig igen. Kände att jag vaknade idag och kände mig ”sne”, det vill säga på dåligt humör och med ångest. Såna dagar är inte roliga men de blir färre och färre och det är längre mellan gångerna. Träffade familjen hemma hos mamsen idag och åt gott. Samir är i Jönköpinge igen och träffar sina syskon. Ångesten har inte avtagit idag och jag har varit trött hela dagen men utöver det har det varit en bra dag. Jag har lekt med Tilda och hon gör vem som helst på gott humör (och döv) med alla sina upptåg. Både Tilda och pappa tog sig en powernap innan middagen serverades.

image

Innan jag körde iväg upptäckte jag att jag hade finbesök ute i trädgården, hann inte få tag på min nya kamera så det blev till att använda mobilen innan de försvann igen.

image

image

Mamma och barn passerade genom min trädgård. Alltid trevligt med besök 🙂

Ha en fortsatt bra lördag.

1272 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Familjen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.