Hederspris, sova borta och shopping

Idag fick jag veta att igår vann Bellas och Zimons finbil ett hederspris på en bilutställning. Glad och stolt är jag. Det värmde så gott i mitt sargade hjärta att även Bellas namn var med på diplomet.

image

Motorhuven har blivit lite skadad men nästa vecka ska det fixas till igen. Zimon han putsar och meckar på bilen, det är lite av hans terapi med sorgen.

Igår kväll körde jag hem till min bror i Malmö. Tänkte att om jag sover där, vaknar jag tidigt och får gjort mina små inköp för att sedan köra hem och jobba ikapp lite inför nästa vecka. Sen är det söndag och jag vill ju ha lite lign och ro också. Ack så fel jag hade, vi kom inte ut förrän till lunch. Jag hade ladat upp inför en natt i soffan och för att få sova gott.

image
Dåligt foto men det hjälpte i alla fall fram till klockan 8, då jag blev väckt av en pigg bror och en liten Tilda. De hade redan varit uppe 1 timme. Frukost hos brorsan fick bli en risifrutti och en kopp te.

image

Sen stack brorsan och tränade medan jag ock Tilda roade oss i lägenheten. Plötsligt blev hon trött och vi la oss att sova en stund. Slutade med att vi sov fram till kl 11 och brorsan hanna städa hela lägenheten också utöver ett träningspass innan vi vaknade igen.

En andra frukost intogs på Espresso House efter att jag sagt hejdå till dom båda. Gillar mitt Espresso housekort. Man får fina erbjudande emellanåt och idag nyttjade jag det. Jag borde ju faktiskt snart bli sponsrad av dom, jag gör ju så mycket reklam för dom genom alla mina fikastunder där 🙂

image
Sedan fortsatte jag med mina små inköp och hälsade även på moster en sanbb sväng. Innan jag körde hem passade jag på att äta middag vid Svågertorp, så slapp jag tänka på det när jag väl kom hem.

image

Köpte fina rosor till Bella idag och har satt på både kyrkoplatsen och Väggplatsen idag. Min fina älskade tös älskar röda rosor. Satt och pratade lite med henne på båda ställena och sen körde jag hem.

Väl hemma blev det lite jobb och lite snack i telefonen med en god vän. Nu väntar sängen och i veckan som kommer har jag fullt upp även i privatlivet på kvällarna så jag längtar redan till nästa helg 🙂

Fina älskade Bella, det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Saknar dig mitt hjärta. Så taskigt livet har varit mot oss. För evigt älskad och saknad.

1314 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Kyrkogården, Okategoriserade, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.