Jobb och lördagsvila

Dagarna går och jag lever vidare på något konstigt vis. Utan att egentligen förstå hur det går till.
Jag har varken orkat eller hunnit blogga då arbetet tar mycket energi och kraft. Men jag vaknar varje morgon och känner att jag valt rätt, att jobba är det som är bäst för mig och jag trivs. Dock har jag märkt att jag sen på lördagen är helt slut och behöver ladda om batterierna.

Vaknade klockan 8 idag men ville inte stiga upp så tidigt, tänkte ligga och dra mig i sängen en stund. Men somnade om och steg inte upp förrän halv 1. Frukost och sen halv sovit i soffan fram till kvällen. Middag blev Viktväktarna soppa och knäckebröd.

Bestämde mig för att jobba ikapp lite vid datorn eftersom att det inte blir sängen så tidigt ikväll. Lite klipp och klistra och annat smått o gott har jag med hunnit med ikväll, samt tvätt och disk.

image
Ätit lite av årets vinbär från egen odling. Mums!

image

Igår provade jag äntligen massagestolen i personalrummet. Tjoho vad skönt det var. Den tog hand om hela kroppen och jag ville knappt hoppa av den när lunchen var slut. Den ska jag sitta i så ofta jag bara kan 🙂

Till er som lagt till er mailadress de senaste dagarna: snälla gör det igen, jag har missat att jag ska bekräfta på en länk jag får via mail. Och jag är väldigt snabb på att radera mina mail, tyvärr. Kul att ni vill följa min blogg 🙂 <3

1555 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.