Meditationer, härliga skratt och en underbar låt.

I går var jag iväg med mina vänner på vår nya hobby. Vi har väldigt roligt och det är alltid väldigt intressanta och givande kvällar. Den blir lite som balsam för min själ. I dagens stressiga samhälle är det bra med avslappning och meditationer. Jag är nybörjare men lär mig mer och mer för var gång. Många roliga skratt får vi, och hemläxa varenda gång: vi måste meditera mera mellan gångerna. Så mina vänner här är en som ska börja avsätta tid i kalendern till meditationer. Hör ni hur det låter? Avsätta tid för något som är bra för själen? Nu är det skärpning från min sida som gäller, avslappning och meditationer ska bli en del av min vardag. Sen lite massage på det. Kan väl inte bli bättre? Resultat? Jag hinner inte meditera ikväll, eller?

Bara måste dela med mig av denna härliga låt. Har aldrig varit speciellt förtjust i Tina Turners musik. Men denna gillar jag.

Ljus och kärlek önskar jag alla (förutom aset) inklusive mig själv

Älskade tös, det gör bara mer och mer ont att leva utan dig vid min sida. Smärtan att ha mist dig blir större och större för var dag som går. Hovrätten och julen närmar sig och jag vill bara fly. Fly från allt som gör så ont. Fly från smärtan att inte få ha dig i  vårt liv, att aldrig mer få pussa och krama dig. Aldrig mer höra dig skratta och skämta. Jag till och med saknar att få bli utskälld av dig mitt älskade hjärta. Jag saknar det liv vi hade tillsammans. Tycker inte om det liv vi har fått, du ska ju vara här med oss.

Änglar visst finns dom – du är min fina älskade ängel Bella, jag älskar dig!

1979 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hälsa, Healing, Jul, Okategoriserade, Sorg, Vänner, Youtube. Bokmärk permalänken.

7 svar på Meditationer, härliga skratt och en underbar låt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.