Healing är bra vid sorg

Igår var vi alla på kalas för min kusins son, ännu en sak att gå igenom för första gången i detta nya ofrivilliga liv. Jag hade naurligtvis ångest, ett snäpp värre än den dagliga men klarade av stunden med familj och släkt. Väl hemma ökar den och huvudvärk dyker upp. Man försöker vara glad och social, vill inte förstöra en 14-årings kalas och det tar mycket på krafterna. Snart är det dags för påskfirande, jag och Bella satt alltid fjädrar i ett litet träd på tomten. Lär inte ske i år, det gör för ont. Däremot ska jag sätta ett litet påskris vid ”bilplatsen” samt pyssla lite vid den andra platsen. Var ute vid ”bilplatsen” och satt nya batterier i burken med ljusslinga i samt satt några påskliljor i ”vasen” som är där. Pussade Bellas foto och berättade att jag saknar henne. Vilket liv jag har fått, i bilen ligger en sax, en tändare, flaska med vatten och gravljus. Jag vet aldrig när jag kör till platserna men när jag väl gör det måste jag ha dessa saker tillgängliga.

Via facebook kommer jag ofta i kontakt med gratis distanshealing, tack ni fantastiska människor som delar med er utan att ta betalt. Så i går var det dags igen och klockan 21.30 låg jag nerbäddad i sängen och hade satt på lugn musik och tänt levande ljus. Min värkande kropp med ångest mår bra av dessa stunder. Kan varmt rekommendera alla stressade människor till att prova detta. Även de dagar då det inte är healing kan man göra liknande ändå. Vill ni prova healing på distans men inte hittar dom, kontakta mig på facebook så bjuder jag in er.

Avsätt gärna en liten stund till att se nedan film om sorg. Sorg är individuellt och går inte att jämföra men denna film är så talande. <3 <3 <3

1874 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Facebook, Healing, Högtider, Vägplatsen, Youtube och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.