Enbart positivt inlägg och långt dessutom :)

Nu är det fredag och jag kan faktiskt tillägna min blogg enbart positivt inlägg idag. Vilken skön känsla.
Jag börjar med att berätta att lilla Tilda har fyllt 1 år och faster ska på kalas imorgon. Det ser jag fram emot, har köpt en fin liten stol till henne och en bok av Veberöds egna författare Malin Martinsson, allmänt känd som Fnulan i Bloggvärlden. Hennes blogg kan jag varmt rekommendera, den innehåller allt 🙂

Till middag idag blev jag sugen på lax och potatis, så länge sedan jag ätit det då det var min och Bellas favorit som vi båda kunde bli galet sugna på. <3<3<3

image

Igår kliade det i mina ögon första lektionen på skolan, tog av mig glasögonen och direkt säger en elev: Men Jenny, du är rent svart under ögonen och så har du knutor under dom. Hmmm…. det att jag är svart under ögonen känner jag igen, det brukar öka med trötthet men finnes alltid. Bra med glasögon som döljer det 🙂 Knutorna blev jag lite mer orolig för så jag lämnade klassen två sekunder, kollade spegeln och kunde meddela en observant elev att det är påsar under ögonen som dyker upp av trötthet på mig. Resultatet av den observationen blev att jag la mig tidigt igår kväll för att sova lite extra länge. Idag såg det betydligt bättre ut under ögonen.

Jag har antagit utmaningen med min son att klara av att gå ner 10 kilo till slutet av januari. Men inte helt lätt och träningskort är ingen lösning för mig. Dock har jag varit ägare till ett och det utvecklade min kreativitet något så fruktansvärt mycket 🙂

image

Idag fick jag en teckning av en elev som även passade på att berätta att jag är en bra lärare och tidigare i veckan fick jag ett kort med samma information från en annan elev. Kan man bli annat än glad?

image

Mitt hus och min bil 🙂

Fredag och jag ska njuta av hela kvällen 🙂

1206 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Familjen, Okategoriserade, Vardag, Vi har kraften, Vikt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.