Tecken från min tös, massage och god mat

Innan jag skulle iväg idag fick jag för mig att dammsuga, det händer inte så ofta numera. Hittade ett tidningsutklipp på golvet och undrade lite snabbt vad det var för något. Vill tro att det är ett tecken från min älskade tös <3<3<3
image

Var i Malmö idag med en vän, vi ville ha lite massage och god mat. Så härligt att kunna gör det spontant utan att behöva förboka. På grund av språksvårigheter (thailändska/svenska/engelska var de språk som användes av två personer för att boka massage omgående till oss båda) blev det idag Thaimassage som kan liknas vid en rejäl stretching av hela kroppen. Hade tänkt mig oljemassage men då får vi ta det nästa gång.

Därefter var blev det Fiskrökeriet i Limhamn och därefter lite efterrätt på ett café en liten bit därifrån.

image
image

Sen åter hem där jag valde att ta itu med tvättberget som uppstår om man inte tvättar så ofta. Att jag aldrig lär mig: det är inte roligare att tvätta för att det är helg så jag kan lika gärna göra det någon vardagskväll.

Därefter stängde jag omvärlden utanför och satt mig i en fåtölj med lugn meditativ musik och bara va. Väldigt avkopplande och precis vad jag behövde. Först for tankarna runt och jag hade svårt att koppla av men efter en stund så gick det bättre. Samir hojtade efter ett tag på väg till toan och undrade om jag sov. Väl ute igen så frågade jag honom om han inte sett mig. Var är du? frågade han. Hahahaha jag sitter ju här nere i hörnet i fåtöljen svarade jag. Så kan det bli när man sitter i mörkret.

Gick igenom gårdagens post i dag och öppnade paketet jag fått för att jag betalt 188 kronor för några Tara tidningar. Väl värt varenda krona då enbart bodylotion kostar 185 kronor i affären. Brukar försöka köpa den på flygplatser då den är lite billigare där om man har tur. Sen gillar jag i och för sig burken med magnoliadoften bättre men den med oliver på är helt okej den med.

image

Fortsätter min lördagskväll med avslappning och en kopp te i soffan. Behöver vila från alla tankar och känslor som far igenom kroppen. Behöver vara själv och på något sätt hitta tillbaka till någon form av livskvalitet igen.

Skrev tidigare idag på facebook:
Kommer jag någonsin kunna känna ända in i själen igen att det är underbart att leva? Kommer jag någonsin kunna skratta så där hjärtligt som jag gjort förut? Kommer jag någonsin känna att jag har livskvalitet i mitt liv igen? Brukade alltid säga: jag ska bli hundra år och få kort från kungen. Känns inte lika aktuellt längre. Tur jag har min son, hans kärlek hjälper mig mycket.
Massage, middag, fika och intressanta diskussioner har präglat min dag idag. En paus från mitt privatliv. Precis vad jag behövde.
Jag vet att jag behövs men jag behöver båda mina barn för att må bra.
??

1314 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Samir, Sorg, Vänner, Youtube. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.