Sovit gott, taxfree och mina älskade pågar

Känslan av att komma hem och båda pågarna sitter vid köksbordet – det värmde mitt sargade hjärta. Sorligt bara att en saknas oss……….

Sov gott i natt och kom utvilad till arbetet. Härlig dag med slöjd och många kreativa ungar. Kvällsmöte med god smörgåstårta då en av kollegerna ska lämna oss för nya äventyr på annan skola. Snart jul och stressen ökar, mycket som ska hinnas med på jobbet. Lite mer än 3 månader har jag nu arbetet heltid, tufft men kul. Nu börjar jag landa och vänja mig vid att ha arbetsplats i en byggnad och klassrum i en annan. För vimsiga mig har det varit en utmaning att ha rätt sak på rätt ställe och jag närde en liten förhoppning om att minska omfånget runt magen med allt rantandes mellan byggnaderna. Men icke sa nicke….. det syns ingenstans trots allt jag har ränt runt.

Blir sängen tidigt för imorgon är det ännu en intensiv men härlig dag med slöjd på arbetet.
Pågarna tittar i taxfreekatalogen, de får välja vad de vill oavsett pris. Det bläddras för fullt vill jag lova 🙂
Själv ska jag ha en ny parfym och så solskyddsfaktor 15, känns inte som att 30 behövs i 20-gradig värme. Har ett problem: Vem ska smörja in min rygg?? 🙂

Beställt en högtalare till min ipad/iphone så att jag kan ha musik på hotellrummet. Jag ska sola, bada och relaxa hela veckan. Helt enkelt bara vara och få lite miljöombyte. Har hört att det finns massage vid stränderna, det ska jag kolla upp 🙂

1502 visningar totalt 5 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Hälsa, Okategoriserade, Resor, Sorg, Vikt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sovit gott, taxfree och mina älskade pågar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.