Jag ljuger så bra…….. Tra la la laaa

Ja, jag ljuger så bra. Jag ljuger för mig själv, jag ljuger för omvärlden. Inga lögner som skadar andra utan lögner för att jag ska kunna hantera mitt liv, min situation.

En tid som denna vet jag att många familjer flyr julen för att det gör extra ont att vara utan alla sina barn. Själv flydde jag hit till Teneriffa. Här är jag nu helt ensam och det är självvalt så det har jag inga problem med. Men idag är en dag då många firar och skrattar även här på Teneriffa så jag har stannat på hotellrummet ikväll. Låtsas att det är vilken dag som helst. Haft sovmorgon, frukost på balkongen, solat och badat i poolen. Badat i badkaret på rummet, ätit kvällsmat i ”köksdelen”. Insåg att jag nog borde renbädda sängen i alla fall en gång och byta ut handdukarna. Sängen fixades snabbt, jag flyttade helt enkelt över till den andra ? Handdukarna ska jag byta imorgon när jag ser städis. De släpps nämligen inte in på mitt rum. Jag vill vara ifred.

Jag ljuger för mig själv och låtsas att allt är bra, att mitt liv är okej.

Jag vilar upp mig själsligt för att sedan återvända hem till vardagen, hem till verkligheten. Denna resa var precis vad jag behövde. Jag har kontakt med familjen därhemma och vet att Samir firar jul med sin pappa och småsyskon. Så jag vet att han har det bra, det gör att jag kan koppla av.

Detta är en tung tid för alla som har mist någon de älskar. Mina tankar går till er alla. Oavsett vem ni har mist. ???

2088 visningar totalt 7 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Jag ljuger så bra…….. Tra la la laaa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.