Snart dags att åka hem igen

Känslan av att inse att jag snart ska hem till verkligheten igen…… ?

Hem vill jag till mina pågar men samtidigt vill jag stanna kvar här och låtsas som att allt är som det ska. Det har varit så skönt att bara vara, bara ta dagen som den kommer. Inga måsten, ingen väckarklocka som ringer.

Tid att tänka har jag haft och jag har tänkt framåt. Jag har kommit fram till att jag måste göra förändringar i mitt liv. Det har varit skönt att slippa julstressen och lika skönt att få vara i värmen. En dag kvar att njuta sen är det dags att åka hem igen på söndag.

Att resa bort var det bästa beslutet jag har tagit, det här behövde jag. Jag har inte känt mig ensam, jag har haft ett behov av att vara ensam.

Saknaden är ständigt med mig och tårarna är aldrig långt borta. Det gör fruktansvärt ont att förlora sitt barn. Denna erfarenheten hade jag gärna varit utan.

1 år och 5 månader sedan jag miste Bella, sen den dagen lever jag med daglig ångest och en fruktansvärd sorg och saknad.

Hatar mitt ofrivilliga liv…….

1134 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.