Sista kvällen på balkongen

Så är det då sista kvällen på balkongen innan det är dags för hemfärd imorgon.

Trots att jag vaknade på dåligt humör blev det en rätt bra dag ändå. Jag har solat och badat, jag har varit nere på stan och lyxat till det med middag. Köpte en ny ryggsäck till jobbet, så kan jag slänga min gamla slitna jobbeväska. Käkade glass och tittade på människor. Halva nöjet med att resa är att spana in människorna ?

Jag har verkligen fått motion denna vecka då jag bor en bit upp från centrum och havet. Och då menar jag verkligen UPP ??
Ikväll ska jag ta ett sista bad i badkaret, sista kopp te på balkongen, och packa ner allt i resväskan. I morgon landar jag kl 20.00 på Kastrup och sen tar jag tåget till Triangeln. Och hämtad blir jag av min älskade son.

Som jag har saknat honom. Han är mitt allt, för hans skull kämpar jag, för hans skull ska jag skaffa mig livskvalitet igen. För hans skull ska jag göra så gott jag kan för min egen skull att mer än överleva detta trauma. Jag ska leva också. Jag älskar dig min fina son, jag är tacksam för att ha fått en sån fin god son med ett så stort hjärta. Jag är stolt över dig och Zimon, ni är riktiga kämpar båda två.

Dessa dagar har gjort mig gott. Det var precis vad jag behövde, att få komma bort från allt. Få sola, bada och vila upp mig.

1819 visningar totalt 4 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sista kvällen på balkongen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.