Dags för hemfärd….

Så är då dagen kommen då det är dags att åka hem igen. Hem till den tunga verkligheten men också hem till min älskade son.

Jag har haft tid att vila upp mig, tid att tänka och tid att fundera speciellt framåt. Hur ska jag göra för att gå vidare i livet? Skaffa mig livskvalitet, kunna leva här och nu och inte bara med min sorg? Sorgen kommer alltid att finnas med mig, så klart. Det är ju min älskade Bella som är min sorg, sorgen över att aldrig mer få krama henne och höra henne säga att hon älskar mig ?

Men jag har min son och han behöver en levnadsglad mamma. En som finns där för honom genom hans liv. En som förhoppningsvis en dag ska bli världens bästa farmor till hans barn. Enligt Bella är jag världens bästa mamma ❤️ Jag hoppas och tror att Samir tänker likadant ?❤️

Att vårt liv skulle bli så här har jag svårt att acceptera men jag jobbar på det. Jag måste acceptera att livet blev så här och att jag inte kunnat göra något för att förhindra det.

Snart kommer bussen och hämtar mig för vidare färd mot flygplatsen.

1095 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.