Sonen beställer middag, smyckesdelar och en trött Jenny

Sonen ringde och hade en önskan om en viss middag. Som den snälla mamma jag är så körde jag och handlade ingredienserna och la till lite glass till efterrätt.

image

Samtidigt köpte jag hem min nya favorit bland choklad 🙂 Alltid bra att ha hemma om man blir lite gotte sugen.

image

Sen återkommer jag till det där med att man ska ha en hobby. Mina nya smyckesdelar kom i brevlådan idag. Snart så………. har jag kanske en hobby. Om inte så har jag en massa smyckesdelar 🙂

image

En trött Jenny ska snart hoppa i sängen. Haft två intensiva men roliga dagar på jobbet. Det är både utmanande och givande att arbeta med barn.

1776 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Hobby. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sonen beställer middag, smyckesdelar och en trött Jenny

 1. Joanna skriver:

  Beklagar verkligen sorgen! ♡ Ingen ska någonsin behöva begrava sina barn.. 🙁

  Bokstavspärlorna på bilden,vart beställer du dom? 🙂 O kan man köpa enskilda bokstäver? Gör armband till förmån för Barndiabetesfonden, men har inte lyckats hitta nåt bra ställe att beställa bokstäver ifrån.. :-/ Är så trust att behöva köpa hela alfabetet när man behöver bara vissa bokstäver.. ?

  Stoor Kram till dig!

  • Jenny Borg skriver:

   Hej!
   Tack ?
   Jag köper smyckesdelarna i gruppen Beads and fun – sweden på facebook. Där kan man beställa de bokstäver man vill ha. Lycka till med din försäljning. Kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.