Favorit i repris och ett foto på Bella som liten

Middagen igår var så god att vi gjorde en ny laddning idag. Så nu har vi så att det räcker imorgon också även om Samir tar med sig en lunchlåda. Lata jag betalar för skolmaten 🙁

image

Snabbt enkelt och lätt att fixa till, passar mig utmärkt. Sonen nöjd – jag nöjd 🙂

image

Ja där stod min termos som jag saknade på jobbet idag. Full med god te som jag gärna hade haft med mig till jobbet. Smart för den lata – koka te i en kaffekokare, fyll en termos och så har du så det räcker en hel dag på jobbet. OM man inte glömmer den hemma i hallen förstås. Men i nödfall har jag te och honung i min arbetslåda. Slurp!!

En bra helg och bra dagar, så skönt för min kropp och själ. Det går framåt, sakta men säkert.

Saknar att jag inte kan stanna på vägplatsen och tända ett ljus, samt byta batterier i burken. Men vågar inte stanna nu när där är snö. Gissa om jag vill att snön ska försvinna? Kyrkplatsen har jag inte besökt på ett tag, däremot tänder jag ljus här hemma varje dag vid Bellas foto. Min söta fina Bella som jag saknar så.

Fick ett foto skickat till mig via Facebook:

image

Fina älskade Bella, livet är så tomt utan dig <3  Tårarna rinner när jag tittar på fotot men jag kan inte låta bli. Min söta fina unge, som jag saknar dig. <3 <3 <3

 

1450 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Kyrkogården, Okategoriserade, Sorg, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.