Jag vill bli farmor, Bella och pepparkakshus

Vilken vinter, jag är verkligen inte skapt för sån här kyla. Nä fram med sommar sol och värme nu.

Idag fick jag höra fina ord om min älskade dotter. Sånt värmer och är lite som balsam för själen. Man minns min tös och man vågar berätta det för mig.

Som jag har nämnt tidigare är min erfarenhet att många föräldrar vill att man pratar om deras barn, frågar om dom med mera. Glöm inte bort att våra barn för alltid är en del av oss som vi alltid kommer att älska och sakna. Mötte en mamma som nu saknat sin tös i över 20 år. Jag tänker direkt: hur orkar man leva så länge med denna fruktansvärda sorg? Hon berättade att än idag pratar de ofta om sin dotter. Så länge jag finns, finns Bella. Hon är en del av min familj för alltid.

Har redan bestämt mig för att jag varje jul när jag blivit farmor ska baka pepparkaks hus till Bella med mina barnbarn. Det ska bli en tradition att de bygger ett hus till faster Bella. ?

Inspirationen kom från Samirs mästerverk:

image
Samir känner ingen press (alls) att göra mig till farmor men jag tycker gott han kan snabba på lite ? Sen ser jag även fram emot framtida bonus barnbarn, den dagen Zimon är redo att gå vidare med sitt liv. Mina fina pågar ?

1719 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Högtider, Jul, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.