Datorkrångel och foto på Bella

Har köpt en ny mobiltelefon och tänkte att jag idag skulle ordna så att den kommer igång och att jag får över mina fotografier på datorn. Sist jag la in bilder från min nya kamera bara försvann de. Ja de gick helt upp i rök kan man säga. Jag hittade dom aldrig igen på datorn och naturligtvis tömdes kameran så där lätt och smidigt när man fört över korten. Surt sa räven, jag som hade tagit fina foto på min kompis när hon var gravid. Gjorde om samma sak idag, la in fotona från mobilen och hör och häpna: de gick också upp i rök. Hur korkad kan man vara tänkte jag? Och så började jag leta överallt på datorn (obs, är inte så datakunnig), de fanns helt enkelt inte där jag har alla mina andra foto. Skulle precis ge upp när jag fann första laddningen av försvunna foto och sedan den andra.
Hittade några fina foto på Bella när hon tog studenten 2013. Min fina älskade tös som var så lycklig den dagen. Ett år senare dör hon. Jävligt orättvist och jävligt smärtsamt för oss som blev kvar.

Bella IMGP0328 Jenny
Fotot på mig dök också upp, taget för ett par år sedan när jag var en lycklig mamma med två friska barn.

1528 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Okategoriserade, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.