Sonen, ny mobil och lite städning

Sonen och jag har nu hunnit snacka igenom fredagens händelse och han anser att jag har haft förutfattade meningar. Han drog inte på, han körde som vanligt men började glida. Änglar visst finns dom – Bella vakade över sin bror. Han är inte helt nöjd med att jag bloggat om händelsen men har förlåtit mig mot att jag masserar hans rygg och nacke så mycket han vill (utpressning??), då han nog har spänt sig lite extra vid smällen. Han brukar inte vilja bli masserad men dock gärna kliad på ryggen. I den här familjen gillar vi alla att bli kliade på ryggen men ingen av oss vill vara den som kliar 🙂 Så jag blir ALDRIG kliad på ryggen, högst orättvist om ni frågar mig. En affärside för någon annan kanske?  Ni får mig som kund 🙂 Tänk en timmes kliande på ryggen, det hade jag gladeligen betalt för 🙂

Har fått igång min nya telefon men smsen försvann och några nummer försvann i och med det då jag inte hade de i kontaktlistan. Men annars gick det ganska smidigt. Slut med att bära den i bakfickan, blir för dyrt att köpa ny. Visst hade jag kunnat välja att bara byta glaset på min gammal mobil men den hade redan tidigare börjat strula så jag tänkte att det är lika bra att köpa en ny.

Började så smått att tänka på att resa på sportlovet men fredagens händelse gjorde att jag backat igen. Kan inte åka om det är vinterväglag, tänk om det händer igen? Nu var jag ju som tur är hemma och kunde krama min son direkt. Ja lite skadad har man allt blivit.

Min bror tycker om att ringa mig på helgmorgnarna och få mig av sängen. Idag kom han utan sin tös så då piskade han igång mig med städningen. Ingen hänsyn togs till att jag inte mådde helt bra, fick knappt äta frukost. Ja han är en hård man som inte godkänner några ursäkter när det gäller mig och min städning. Efter lite diskussion förstod han att det har faktiskt inte alltid varit fullt så här illa, jag brukar hålla mer ordning. Dock är jag ingen pedant. Nedan en renbäddad säng med bolltäcke som innehåller 7 kilo bollar.

image image

Mitt sovrum och köket fixade jag. Badrummet och dammsugning gjorde min bror. Sen tyckte han att jag skulle ta itu med mitt uterum också men som tur är kom mat och hans stressklocka (han måste vidare på nya äventyr) ivägen.

Jag är faktiskt inte helt kry men så skönt att få ordning och reda. Nu gäller det bara att hålla i ordning och inte stöka till det så mycket. Snart kanske det blir mer lättstädat här hemma.

Idag har jag även lärt mig att använda sonens appel tv, så nu kan jag se filmer via ipaden eller youtube. Ja jag är ny inom detta men jag kommer att utforska dess möjligheter.

oktober 2015 087

Foto taget av mig i somras ute vid Vombsjön. Ska börja använda min kamera igen och vill lära mig att redigera fotona.

1632 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Änglar, Samir, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.