Magnesiumspray med lavendeldoft, besökt kyrkogården ?

Som alltid när jag gråtit mig till sömns vaknar jag med huvudvärk. Har ju som jag tidigare nämnt känt på mig att ångesten måste få pysa ut. Efter frukosten satt jag mig i fåtöljen för att meditera. Det är en konst att sitta still och bara vara här och nu och ett med din andning. Ja ni som känner mig privat vet att sitta stilla och vara tyst inte är min bästa egenskap. Men jag fortsätter öva.

Söndagar är till viss del jobbdag för mig så ett par timmar vid datorn och köksbordet blev det. Middag gällt jag på att glömma bort men 19.30 var den klar.

Jag tog en paus i arbetet och körde bort till kyrkan för att göra fint och ta bort julpyntet. Jag är inte där så ofta då jag finner tröst med fotot och ljusen jag har tända här hemma. Men vill dit för att se till så att där är fint med jämna mellanrum.

Vägplatsen kör jag förbi varje dag och det känns bra. För mig är det platsen där Bella dog.

Nu när ångesten varit lite tyngre i helgen har jag passat på att använda min magnesium spray även på dagtid.

Tycker till viss del att den hjälpte och jag luktar gott av lavendel ? Använder den varje kväll med förhoppning att kunna minska mina sömntabletter och ångestdämpande.

image

Sängen nästa, ny arbetsvecka imorgon, nya utmaningar och så ett teaterbesök på det.
Sov gott mina bloggvänner för det tänker jag göra ?

1837 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Kyrkogården, Okategoriserade, Vägplatsen, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.