Solsidan maraton med pyjamasmys

Lördag och jag ligger i soffan och har ett riktigt Solsidan maraton.
Pausat för mat och för att hänga upp tvätten. Men inte mycket mer, pyjamasdag med andra ord.
image

Det är som att luften går ur mig när jag är ledig. Så länge jag är i gång har jag planer och vet vad jag ska ta itu med så att jag får ordning och reda. Jag planerar min helg men så vaknar jag och känner knappt ens för att stiga av sängen. Jag accepterar att det kan var så och idag är det lite extra tungt då det är alla hjärtans dag imorgon, och jag inte har alla mina hjärtan här. Bella uppmärksammade den dagen och jag vill sätta röda rosor hos henne men har bestämt mig för att vänta till måndag. Vill vara ensam när jag är hos henne så jag undviker dagar då många besöker kyrkogården. Jag har som alltid tända ljus vid hennes foto. Min fina älskade tös som jag saknar.

image

Jag bara måste dela detta foto från Vi har kraften 🙂  Det måste vara allergi jag har drabbats av, finns ingen annan förklaring. 🙂  Ätit ganska nyttigt idag om jag bortser från ett halv paket ballerinakex från Samirs rum 🙂 Inget går säkert när jag är gottesugen.

En dag, då ska jag återigen ta itu med vikten. Men den dagen är inte idag………..

2269 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Högtider, Kyrkogården, Sorg, Vi har kraften, Vikt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Solsidan maraton med pyjamasmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.