Alla jävla hjärtans dag i år igen

Dags för ännu en alla hjärtans dag utan min älskade Bella. En dag som hon tyckte om att uppmärksamma. Därav gör den extra ont i mig. Jag ska till hennes platser imorgon och sätta röda rosor. Jag är så tacksam för att man minns min tös och tänker på henne för min rädsla är att hon ska glömmas bort. Hon är redan avregistrerad från systemet, hon finns inte mer. Hon är DÖD och jag mår dåligt av sorg. Sorgen är tung att leva med och den innebär inte bara att hon inte finns mer. Den innebär bland annat allt jag inte hann gör med henne, allt vi hade planerat att göra tillsammans. Allt jag hade sett fram emot som jag nu aldrig får uppleva och mycket mer därtill.

Tack alla ni som fortsätter att prata med mig om henne. Det betyder mycket för mig. Tack alla ni som tar er tid att skriva på hennes facebooksida. Och ett stort tack till er som är på kyrkogården emellanåt och tänder ett ljus eller sätter en blomma.

image

Jag saknar min tös och jag gråter väldigt ofta i detta jävla efterliv som jag inte vill ha. Som jag har svårt att acceptera.

                                                      FUCK TRAFIKOLYCKOR!!!!!!!

image

Tyvärr har jag inte kommit dit än och behöver fortfarande terapi. Jag bär på så många känslor och så mycket hat. Jag hatar den som dömdes för Bellas död………………. Och jag skiter fullständigt i vad andra tycker om det, så håll det för er själv. Rättssystemet har sagt sitt………… Bevisen var tydliga. Dra åt helvete……..

1380 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Kyrkogården, ofrivilligt liv, Sorg, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.