Rosor till Bella och massa onyttigt till mig

Fick en känsla av att jag måste åka till Bella och sätta en blomma och tända ett ljus. Köpte tre gula rosor då det är påsk och hon älskade rosor. Fast egentligen röda men är det påsk så är det.

Hem igen och fortsätta med det jag höll på med, bland annat att svära över iPads och IT. Det strular hela tiden när jag ska lära mig något nytt. Det vill inte riktigt som jag vill.

Ångesten ökar istället för minskar så jag fick tyvärr en ätar dag i dag. En sån där dag då jag stoppar i mig en massa och sen mår fruktansvärt illa.

Nu blir det soffan och bra filmer resten av dagen. Ny dag i morgon och då ska det bli cirkus med lilla Tilda. Många år sen jag var på cirkus.

Börjar inse att jag inte ska ha för mycket ledig tid som inte är strukturerad och planerad. Inser att sommaren behöver struktureras upp lite. En veckas resa med en kompis eventuellt inbokad, ska kolla upp hur dyrt det är att resa ensam en vecka. Skulle må bra av en vecka i min ensamhet men ändå vara hemifrån. Som veckan på Teneriffa över julen.

IMG_0328

Foto taget av mig sommaren 2015 nära Öresundsbron i Malmö.

1089 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.