Glad jävla påsk i år igen

Sitter hemma hos mamma och väntar på att även pågarna ska komma. Vi träffas för att äta middag utan att för den sakens skull fira påsk. Vi är inte där än att vi orkar hålla liv i traditioner.

image

Stannade till hos Bella på vägen hem till mamma.

Fick min bror att agera fotograf så att ni kan se med egna ögon att ibland klär jag mig faktiskt i annat än pyjamas och mjukisbyxor.

image

Idag blev det leggings från Lindex. Kofta från Ullared och tunika från Cassels. Allt i storlek större än jag vill men när nu livet blev som det blev så blev även kroppen utsatt för sabotage.

Men en dag så kanske det känns meningsfullt att återigen tänka på min kropp och hälsa. Det står lite varstans att det går att leva vidare så då får jag väl tro det då. För leva vidare ska jag göra för att jag har min fina underbara son. Icke att förglömma så har jag även fina underbara Zimon kvar i mitt liv som en extra son.

Var rädda om varandra där ute, livet är skört.

 

1403 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Högtider, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.