Inredningstips för den late och Tilda citrontokig

Idag ska jag bjuda på lite inredning i min blogg. Inredning för den late som har dåligt med plats och som inte tar itu med det.

image

Istället för att störa dig på att det ser så rörigt ut, gör som jag. Sy ett draperi och göm skiten. Snabbt, enkelt och lätt.

image

Tyg och vajer kommer från Ikea.

Har du precis som jag lite med utrymme men massor med väskor och annat? Jag har hittat den perfekta platsen:

image

Mitt på köksgolvet bildar dom en perfekt ö. Det gäller att runda runt dom eller kliva rakt över. Väldigt irriterande på natten om man vill hämta något i kylskåpet.

Korten är tagna idag och är den brutala sanningen på hur det ser ut hemma hos mig just nu. Orkar inte ta itu med hemmet, orken räcker liksom inte riktigt till.

Avslutar inlägget med foto på Tilda tokig som gillar äta citroner utan en enda grimas.

image

Samt ett foto på Tilda och faster Jenny. Jag lyckades verkligen få med alla mina hakor.

image

1175 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.