Inredning för den som skärpt till sig och trädgårdsmöbler som kom ut

Ja mina vänner, för att ni inte ska tro att vi alltid lever i röra har jag idag tagit nya foto i mitt hus. Den lilla ögruppen med väskor är nu borta och man kan återigen ta sig till kylskåpet på natten utan att riskera att snubbla.

image

Alla jobbsaker samlades ihop i en organiserad hög och fram kom ett ganska snyggt bord som jag piffade upp med lite tulpaner av plast. Återvinning på hög nivå, de åker fram varje vår. Nya blommor behövs, som ni ser har jag två tomma krukor. Två till riskerar att tillkomma då jag inte har så god hand om blommorna i mitt hus.

image

Familjen kom på frukost och sen blev det trädgårdsarbete och lite picknick i det gröna. Trädgårdsmöblerna kom fram och ett par minuter kände jag mig bestulen. Hittade bara tre stolar men så kom jag på att den fjärde gick i sönder förra året. Nåja det klarar sig ändå jag har andra möblemang.

image

image

När familjen åkt hem lagade jag tomatsoppa, satt igång ännu en maskin med kläder och satt mig i soffan för att se några avsnitt av Solsidan. Kan varmt rekommendera den serien. Idag har jag fått massor av frisk luft och det har varit sol och blå himmel hela dagen. Så ljuvligt och precis vad jag behöver.

1170 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Familjen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.