1 år och 8 månader sen livet rasade

Idag är det 1 år och 8 månader sedan man dödsförklarade Bella. Hon var organdonator och räddade livet på 5 människor  varav två var 19 år gamla. Jag börjar mer och mer att tänka på just de två. Hur är deras liv idag? Vad bär dom runt på som kommer från Bella? Jag tänker även på deras föräldrar. Naturligtvis får jag inte veta vem dom är men jag tänker på dom ändå.

Hämtade mina nya skor idag, supersköna Reiki skor. Sen blev det även ett par nya foppatoffor till trädgården inköpta på Coop.

image

Imorgon är det dags för spa med kollegorna. Direkt efter jobb åker vi och det ska bli härligt med en kväll/natt på Mossbylund. Ostbricka på rummet, spa och sen god middag på kvällen. Som vanligt är jag helt hopplös på att packa men bikinis måste med i alla fall.

image
När jag slängde ner mina bikinsar önskade jag att det var packning inför en härlig utlandsresa. Men en spavistelse går ju också bra. Men i sommar ska jag se till och komma iväg på semester. Jag gillar att resa och gör det så ofta jag har möjlighet och alltid till varmare länder. Så tacksam för att jag har prioriterat många härliga semestrar med barnen under alla år. Många länder har vi besökt och en del olika campingar inom Sverige.

Sista resan jag och Bella pratade om  att förverkliga var att resa till Thailand ihop och shoppa tillsammans i Bangkok. Nu blev det aldrig av, Bella dog två dagar senare. Livet rasade och där satt jag på en restaurang i Thailand och fick värsta käftsmällen i mitt liv. Min dotter var svårt skadad i en trafikolycka och jag var inte där. Vilken mardröm. Min son fick uppdraget att viska i hennes öra att jag älskade henne och att jag skulle skynda mig hem. Om hon hörde något ville jag att hon skulle få höra det. När jag väl kom fram var det försent.

En kväll med tårar ska nu avslutas med sängen, imorgon är det en ny dag. En ny dag i detta förbannade efterliv. Ett liv med sorg……….

1965 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Bella, Resor, Sorg, Thailand, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

6 svar på 1 år och 8 månader sen livet rasade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.