Allt skiter sig idag

Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. På väg till affären i Sjöbo stannade jag på Bellas plats, fixade till där lite och pratade med henne. Glömde fotografera platsen som även den inte alls blev som jag hade tänkt mig. Idag är det tydligen en sån dag att inget blir som jag har tänkt mig. Lämnade iväg tre stora kassar med kläder, tack ni som har skänkt, handlade och åkte hem till farsan (styvpappa, min biologiska dog mars 2014. Jävligt trött på döden nu.) för en liten fika. Körde återigen till Bellas plats, kände att jag måste få pussa hennes foto och snacka med henne. Nu blev det inte riktigt så, jag grät och skrek istället, överöstad av bilarna som passerade. Än en gång kraschade jag av denna fruktansvärda sorg, jag är helt slut. Planerna om att även gå till kyrkoplatsen och fixa lite får jag flytta till imorgon. Jag orkar inte mer idag, jag orkar snart inte mer. Det gör ont att mista sitt barn, det är en sorg som knappt går att beskriva med ord. Hur orkar man leva vidare? Jag har ännu inget svar på det, kanske jag aldrig får något svar. Men dagarna går, blir till veckor, blir till månader. Jag har överlevt – men jag lever inte.

Plötsligt står min bror i dörren och jag bjuder på middag, han fick välja mellan två rätter:

image

Han valde lasagnen så det blev passande nog Jennys kåldome till mig. Han åt med god aptit. Efter maten blev han rastlös, så det botade vi genom att ta fram material till fönsterputsning. Jag själv har ingen större lust till petiteser som att städa, känns inte ett dugg meningsfullt. Jag gjorde det jag är bäst på, drack te och fotograferade en fullt upptagen lillebror <3

image

image
Nu ser vi i alla fall ut genom fönsterrutorna igen. Tack lillebrorsan, jag har fler uppdrag när du blir rastlös nästa gång <3 <3 <3

image

Min älskade Bella, det blev inte som jag hade tänkt mig, men påskliljorna var så fina att jag inte kunde förmå mig att kasta dom. Påskägg på plats gumman, önskar jag fick fylla det med choklad till dig istället för stenar för att det inte ska flyga iväg. Jävla liv vi har fått.

FUCK TRAFIKOLYCKOR

1739 visningar totalt 4 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Kyrkogården, Okategoriserade, Påsk, Trafikolycka, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Allt skiter sig idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.