Många tankar

Dagen har varit fylld med föreläsningar, fika och snack. Många föräldrar som också varit med om det värsta otänkbara. Många sorliga livsöden men ändå skratt och en härlig gemenskap.

Ikväll avslutade vi med middag i VSFB:s lokal här i Göteborg.

Pratade med en pappa som också mist en dotter i trafikolycka. Även han uttryckte en frustration över hur rättssystemet fungerar. Över dåligt utförda polisutredningar och och nonchalansen man möts av när man ifrågasätter och vill ha svar.

Många tankar snurrar i mitt huvud och jag önskar så att jag inte var här, att jag inte kände till VSFB.
Att mitt liv var som vanligt och Bella fortfarande lever.

Men nu är livet inte som vanligt och Bella lever inte. Så jag är tacksam för att föreningen finns och att den ger mig styrka att vandra vidare i detta efterliv som jag inte själv valt och som jag inte vill ha.

Vi fick alla en bok som på baksidan börjar med ”En människa i sorg är mycket sårbar och känslig”.

image

image

Fick ett boktips på en bok som jag tänkte att jag skulle läsa. Jag söker ännu svar på hur andra orkar, hur de gör för att överleva, gå vidare i livet och åter få livskvalitet.

image

Jag är inte min sorg, jag är Jenny men jag måste få bearbeta det som hänt på mitt sätt. Det finns inget rätt eller fel, vi sörjer på olika sätt.

Jag saknar min tös och jag tänker på henne varje dag. Önskar så att allt bara varit en mardröm och jag vaknar till livet som var och inte livet som blev.

Mamsen älskar er båda, Samir och Bella ❤️❤️❤️

1215 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Många tankar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.