Äntligen packad och klar för en härlig helg

Usch vad tiden rusar iväg, jag hinner inte med känns det som. Men packningen gick ganska smidigt idag. Jag bara slängde ner de kläderna jag hade förra helgen som hängt på tork. La till lite mjukiskläder och lite annat inför yoga och meditationspassen eller passet. Har inte full koll på vad som ska hända i helgen men det blir säker bra.

Min vän från Vimmerby som också ska vara med i helgen undrade om jag är en knäppis som tänker köra mot Ullared på hemvägen 🙂 Det är tydligen två timmars bilfärd dit och kanske inte vad jag tänkt mig. Men jag försvarade mig med att mina ögonmått inte är de mest perfekta och att det inte såg ut att vare så himla långt till Ullared från Huskvarna när jag kollade kartan i min mobil. Jag tror bestämt att jag sov på geografilektionerna (också) för jag har lite dålig koll verkar det som.

Imorgon exakt klockan 13.45 ger jag mig iväg och det ska bli så härligt med en hel helg bara ”feeling good” på agendan. Mer sånt behöver jag men nästa resa får allt vara mot varmare land med sol och pool. Sonen håller ställningarna här hemma och med lite tur så kanske han får någon klok ide om att gör något här hemma. Något som typ: klippa gräset, köra till tippen, städa eller tvätta. Önska kan man ju alltid eller hur? Min son, min älskade bortskämda unge som  är curlad och omhändertagen sedan dag 1 i hans liv. Så älskad och omtyckt av sin mamma att han ibland kvävs av min kärlek.

Bellas svärfar har varit vid graven och satt fina gula rosor, sånt värmer mitt sargade hjärta. Tack fina Thomas för att du tänker på min älskade tös. En blomma på hennes plats är som balsam för min själ. Att man minns min älskade Bella, att man tar sig tid att gå till kyrkan och sätta en blomma. Eller att man vågar prata med mig om henne. Så länge jag lever så finns hon. Jag är för alltid en mamma med två barn men idag får jag visa dom min kärlek på olika vis men den är lika stark till båda. Jag har ett barn i himlen och det gör fruktansvärt ont. Jag lever med ett hat och en ilska mot den som gjort mig och min familj detta. Jag har förbannat hela livet, hela universum och jag kämpar än för att mer än överleva denna tragedi som har drabbat min familj. Jag har överlevt men jag lever inte. Jag skrattar men inte med hjärtat och mycket är inte längre viktigt.

Jag saknar min Bella <3<3<3

IMG_0041

 

1293 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Samir, Sorg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Äntligen packad och klar för en härlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.