Yoga efter jobbet och tårar som rinner

Idag började jag på yoga och insåg att min kropp kommer må bra av det. Attans vad stel jag är och väldigt osmidig.
Känns skönt i kroppen och jag längtar redan till nästa gång. Men först en resa till värmen med massor av vila och avkoppling. Bara sova, läsa och ligga vid poolen.

Här kommer foto från kvällen på stranden vid Vättern och ett foto taget på mig av min vän Anne när vi står vid elden och ser lågorna bränna upp våra önskningar. Något vi vill ha bort och något vi vill ha i vårt liv. Man behöver ju inte vara Einstein för att förstå att jag önskade att jag skulle kunna önska tillbaka Bella. Nu fick jag önska mig något annat.
image

image

Ser ut som jag sover men jag studerar elden och tänker på vad jag har önskat mig. En ceremoni som Benny hade varit med om i Peru.

Börjar känna att det pyser inom mig och att jag snart måste få ventilera mina tankar och mina känslor. Efter resan ska jag boka in terapi, allt kan jag inte ventilera med familjen , vännerna eller här på bloggen. Vissa saker behöver jag ventilera med de som har professionell erfarenhet av sorg och krisbearbetning. Annat kan jag ventilera med andra föräldrar som också mist sitt/sina älskade barn.

Det är tungt att leva med sorg men på något sätt går det. Jag har inget val, jag har en son som jag älskar och vill finnas för. Min son har heller inget val, han måste leva resten av sitt liv utan sin älskade syster.

image

Familjen var komplett, vi hade fått vår efterlängtade dotter/lillasyster. Men 20 år senare rasar livet och hon försvinner ofrivilligt ifrån oss.

image

Nu är tårar en del av min vardag, jag gråter av  sorg och saknad.

1553 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Hälsa, Mindfullness, Resor. Bokmärk permalänken.

3 svar på Yoga efter jobbet och tårar som rinner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.