Lever med sorg och saknad

Igår när jag fick för mig att städa lite extra öppnade jag min luftvärmepump för att rensa filtret. Snacka om att jag blev förvånad när jag såg detta:

image

Kontakt med de som satt in den togs idag och foto ska skickas till dom. Sen kommer de när jag är hemma igen från min semester. Så medan jag drar till värmen får Samir stanna hemma i stugan utan go härlig värme 🙂 Nåja vi har element och filtar så han klarar sig nog rätt bra. Väldigt tacksam att jag gjorde detta så att jag kunde stänga av den innan det blev värre.

Bolltäcket är nu packat och klart för återlämning. Nu är det dags för det att hjälpa någon annan stackare med en fruktansvärd ångest och oro. Tyvärr har jag inte lyckats sluta med mina sömnmediciner och ångestdämpande. Men en sak i taget, en dag så……

image

Börjat packa och inser att det var ett bra val att ta en timeout i vardagslivet. Luften har gått ur mig. Jag vill bara gråta av saknad och smärta. Det gör så ont att leva detta efterliv, med denna aldrighet.

Saknar min tös varenda vakna minut. Fina älskade Bella, livet är så tungt och jobbigt utan  dig. Jag förbannar varenda dag, varenda minut i detta efterliv.

Jag har svårt att hantera mitt ofrivilliga liv men jag kämpar på.

1622 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, ofrivilligt liv, Resor, Sorg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lever med sorg och saknad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.