Turkiet nästa…..

Idag bär det av mot värmen och det ska bli skönt med en veckas ledighet. Tittar på min väderapp och hoppas verkligen på att den inte stämmer för då ska det regna i tre dagar.

Jag åker från 11 till 23 grader, helt okej 🙂

Tittar på min checlista:

Packat – check på den

Målat tånaglarna – check på den

Rakat benen . oups, missat. Det går ju inte så det får fixas med en gång.

Pengar – Bett brorsan om hjälp men slutar med att vi idag ska göra det tillsammans. Tror minsann att han vill ha lite kvalitetstid med sin storasyster innan hon reser bort.

Jag har tagit beslutet att koppla bort mig från sociala medier denna vecka och bara fokusera på mig och nuet. Kontakt med min familj kommer jag att ha på annat sätt. Men jag hoppas att ni återkommer och läser min blogg när jag är hemma igen.

Varit på Bellas platser och tänt ljus och sett så att där är fint. Känns så fel att hon inte längre är med oss här på jorden.

38765_420164021987_6161484_n

Mina fina älskade barn. Det gör fruktansvärt ont att titta på foto så jag letar inte  upp nya utan lägger in såna som ni kanske redan har sett. En dag kommer jag orka men den dagen är inte idag inte heller inom närmaste tiden känns det som. Min älskade livsglada tös som togs i från oss alldeles för tidigt. Så sörjd och saknad av sina närmaste.

1324 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Kyrkogården, Resor, Samir, Sorg, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Turkiet nästa…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.