Många tårar idag

Så var det äntligen dags för lite terapi idag. För mig har det varit viktigt och faktiskt nödvändigt att gå i terapi för att kunna hantera min sorg. Det är inte alla som har det behovet.

Många tårar blev det och det lättade på trycket jag hade inom mig. Sen torka jag tårarna och återvända till jobbet.

Ikväll var det terminens sista gång med meditation och healing. En redan känslosam Jenny blev ännu känsligare. Tårarna rann återigen nerför kinderna.

Väl ensam i bilen släppte jag ut de sista tårarna. Nu är jag helt slut så det blir sängen inom kort. Imorgon är jag kompledig från jobb men behöver jobba ikapp. Men jag tänker börja med en sovmorgon ?

Jag är inte en sämre människa för att jag sörjer och saknar min tös. Att jag valt att göra det öppet är mitt val. Mitt liv- min blogg – min sorg.

1285 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.